Wat bieden wij in onze Locatie Mei Stipe

Begeleid wonen voor jong volwassenen vanaf 18 jaar.

Onze locatie ”Mei Stipe” is ons begeleid wonen locatie waarbij bewoners (18 jaar en ouder) hun eigen appartement hebben maar niet onder het dak van ons als zorgaanbieder of op het terrein (zoals wel het geval is bij het Stipehus), wij zitten op vijf minuten loopafstand.

Hier kun je zelfstandig wonen maar nog enige ondersteuning krijgen op bepaalde gebieden, denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij:

* Huishouden

* Het onderhouden van sociale contacten

* Boodschappen doen en/of koken

* Specifieke ondersteuning vragen , ook in het Mei Stipe leveren wij zorg/ondersteuning op maat.

Er worden samen met jou doelen gemaakt en plannen gemaakt om deze te bereiken. Dit zijn bijvoorbeeld doelen op gebied van wonen, werken, of sociale contacten, balans tussen werk en privé vinden etc.

Het hoofddoel is altijd het verder vergroten van je zelfstandigheid!

Wij komen op momenten langs waarop jij daar behoefte aan hebt, verder dragen wij, samen met jou zorg voor het netjes en schoon houden van je appartement en de omgeving.

Onze klachtenprocedure.

Is er een klacht dan is dit de route :

Mondeling aangeven bij de leiding of bij iemand van het begeleidende team dat je graag iets wilt melden. Er zal dan een gesprek (laag drempelig ) plaatsvinden waar in wij jou klacht serieus met jou zullen bespreken en de oplossingen ook met jou gaan bespreken.

Binnen zes weken gaan we weer met je in gesprek om te bespreken of alles naar wens is opgelost, en hoe het eventueel nog anders kan of moet. Vind je bovenstaande lastig dan mag het ook per mail: info@stipehus.nl

Er zal dan een gesprek (laag drempelig ) plaatsvinden waar in wij jou klacht serieus met jou zullen bespreken en de oplossingen ook met jou gaan bespreken. Binnen zes weken gaan we weer met je in gesprek om te bespreken of alles naar wens is opgelost, en hoe het eventueel nog anders kan of moet.

Komen we er niet uit dan kunnen we een neutrale bemiddeling aan vragen via Mee Friesland

Is dit niet afdoende dan kan er melding gemaakt worden bij het klachten portaal zorg waar we ingeschreven zijn onder ID nummer 4571.

Nieuwsgierig?

Bel ons op nummer 06-27355776 of klik op onderstaande button voor het contact formulier

Contact opnemen